NYHEDER

NALLE & HIS CRAZY IVANS

LIVE IN THE RHYTHM OF ROCK'N BLUES

ROCK NALLE - eller i dag bare NALLE

 

Nalle - alias Roland Lyhr Sørensen - fylder 75 år d. 10 april,

 

men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl: Han har aldrig sunget bedre. Selv på sin 75 års fødselsdag gir han koncert sammen med sine Crazy Ivans, nærmere bestemt på MULDBJERG MØLLE ved SPJALD - Koncerten er dog for længst udsolgt. Resten af 2018 og ind i 2019 er der planlagt masser af koncerter over hele landet + koncerter i Norge og Sverige.

 

Omgivet at de uhyre velspillende Crazy Ivans (Henning Kaae og Ivan Sand) er Nalle, Danmarks mest autentiske blues-vokal. Gruppen har brugt de sidste 10 år på at turnere i Fjernøsten, Canada, Europa og Danmark, og resultatet er, at de er af de mest slidstærke og velspillende blues-orkester, landet har at byde på.

 

”Stående bifald hele fire gange i løbet af én og samme koncert. Det var facit, efter fynske Nalle med bandet, Crazy Ivans, blev klappet ned fra scenen ved midnatstid”, skrev Fredericia Dagblad efter koncerten på Det Bruunske Pakhus i Fredericia.

 

Jo, Nalle & His Crazy Ivans har for alvor slået sig fast som en trio af højeste karat. Sammen udgav de i 2010 den anmelderroste og Grammy-nominerede debutplade ”Back To The Roots”, og de tre er slet, slet ikke færdige med at udforske rødderne. Inspirationen finder de stadig i kærligheden for blues, og de udforsker navne som John Fogerty, Willie Dixon, Steve Cropper og Eddie Floyd, der alle får nyt liv i hænderne på Nalle and His Crazy Ivans.

 

Nalle er for alvor trådt ud af aliasset ”Rock Nalle”, der dominerede hitlisterne fra 60'erne og frem. Den store stemme er genfødt med én mission: at dyrke den livslange passion for blues. Med sine to håndplukkede kumpaner ved sin side, er der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, den danske blues-scene har at byde på.

 

DANMARKS UKRONEDE BLUESKONGE

MULDBJERG MØLLE KAN BARE IKKE HOLDE ’NALLERNE’ VÆK...

EN ENGEL GIK GENNEM MØLLEN

NALLE & HIS CRAZY IVANS feat. SØREN RISLUND

BLUES & ROOTS MUSIC I SIN RENESTE OG ÆDLESTE FORM

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske bluesscene har at byde på.

 

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet!, er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar) der begge skærer ind til benet, og storswinger hele vejen ned til tåspidserne når Nalle Sings His Blues.

 

Søren Rislund købte sin første mundharmonika (brugt) i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og her i 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans... Glæd jer!.